GARANTIE en Klachten

Garantie
Als onze vleesproducten zijn vers, maar diepgevroren. Het vlees kan daarom in de diepvries bij u thuis worden bewaard. Op al onze producten geldt: te gebruiken tot zes maanden na inpakdatum en op een maximale temperatuur van -18 graden Celsius. Deze gegevens zijn ook terug te vinden op het etiket van het product.

Al ons vlees is gegarandeerd vrij van antibiotica en wij streven er altijd na om al onze dieren de beste en liefdevolle zorg te geven, van de geboorte tot hun einde. Het voer van onze dieren verbouwen wij grotendeels zelf en is onbespoten en vrij van eventuele hormonen.

De biologische producten zijn altijd onbespoten en onbehandeld. Het kan daarom voorkomen dat een product een butsje of plekje heeft. Verse producten blijven doorgaans 3-5 dagen écht vers. Wij geven geen garantie op je eigen bewaartechnieken, maar mocht er een product tussen zitten dat naar je idee niet goed is, laat ons dit gerust weten.

Klachten
Wij gaan voor producten van een mooie, ambachtelijke kwaliteit en met een verhaal. Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over een bepaald product. Mocht er een reden zijn om aan te nemen dat er geen sprake is van kwaliteit, dan geldt bij ons de regel: niet goed – geld terug óf een nieuw product. Wij proberen er alles aan te doen om onze klanten te bieden wat ze van ons mogen verwachten. Eenvoudig bestellen, betalen bij afhalen, communicatie en producten veelal uit voorraad leverbaar of op bestelling. Daar mag je op vertrouwen.

Retourneren

Voor al onze producten geldt: retourneren is niet mogelijk. Dit omdat wij niet kunnen waarborgen hoe onze producten bij onze consumenten bewaard is gebleven. Maar mocht je een vraag of klacht hebben, stuur ons gerust een mailtje of kom naar ons winkeltje en wij denken graag met je mee. Ook voor overige vragen kan je altijd ons contact met ons opnemen.

Al onze prijzen zijn altijd onder voorbehoud en kunnen te zijner tijd gewijzigd worden.