Levering/BEZORGING/Verzending

Alle bestellingen, zowel het vlees als de biologische boodschappen, kunnen elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur worden afgehaald in het kleine winkeltje op onze locatie.

Bestellingen voor enkel vlees komen wij gratis thuisbezorgen in de plaatsen Sint-Oedenrode, Best en Son en Breugel. Alle producten zullen tijdens het transport in speciale boxen worden vervoerd, zodat wij het vlees verantwoord aan huis kunnen afleveren.

Mits alle producten voorradig zijn, streven wij ernaar om je zo snel mogelijk van de gewenste boodschappen te voorzien. Omdat er van sommige soorten vlees slechts een beperkt aantal stukken in het dier aanwezig is om te verwerken tot een vleesproduct, kan het voorkomen dat bepaalde producten (tijdelijk) niet leverbaar zijn. Daarnaast doen wij aan vierkant-verwaarding: wij proberen het volledige dier te verwerken en te verkopen voor het maken van een (h)eerlijk en verantwoord stukje vlees, alvorens een nieuw dier naar de slager te brengen.

De biologische boodschappen kunnen soms door omstandigheden zoals het weer, niet of minder geleverd worden. Wij doen ons best om voor eenieder de producten te leveren die gewenst zijn óf een eventueel alternatief aan te bieden.

Omdat wij graag werken op basis van vertrouwen, is het mogelijk om online een bestelling te plaatsen, zonder dat u hiervoor afrekent. In ons winkeltje is het mogelijk om te betalen bij afhalen, zowel per pin als contant.