Gerookte vis tapas

8,29

Met deze visproeverij van 3 gerookte vissoorten zit je goed. Zet de heerlijke zalm, heilbot en makreel zo op tafel bij de borrel of als amuse! Al meer dan 100 jaar rookt de familie Klooster met liefde en passie hun vis op beukenhout. Het resultaat? Een heerlijke, unieke rooksmaak bij elk visje!
Inhoud:
150 gram

Ingrediënten:
49% Makreel (VIS), 25% zalmfilet (VIS), 25% heilbotfilet (VIS), zout, gebufferd azijn (conserverend ingredient), kruiden- en specerijenmelange (paprikagranulaat, uigranulaat, knoflookgranulaat, zwarte peper, raapolie), rook. Makreel (Scomber Scombrus), gevangen in Noordoostelijke Atlantische Oceaan (fao 27 iva), vangstmethode: trawlnetten. Zalm (Salmo Salar), gekweekt in Noorwegen, kweekmethode: gesloten kooien. Heilbot (Hippoglossus Hippoglossus), gevangen in Noordoostelijke Atlantische Oceaan (fao 27 ivb), vangstmethode: lijnvangst.

Gerelateerde producten

Recepten