Wordt een buur!

Het doel van Buurderij Best is om een voorbeeld te zijn voor duurzame, lokale integrale landbouw, waarbij wij ons inzetten om een diversiteit aan eetbare producten op één locatie te produceren, in harmonie met mens, dier en natuur. Onze jarenlange passie, kennis en interesse in de duurzame landbouw, de liefde voor ons vee en het wonen en werken in het groen, dragen allemaal bij aan de realisatie van het project.

Maar… voor onze droom daadwerkelijk is uitgekomen, moet er nog veel gedaan worden. Regelmatig komen wij wat handen te kort. Daarom zijn wij op zoek naar ‘buren’, die ons project een warm hart toedragen. Andere burgers gingen je al voor! Zij helpen ons regelmatig mee met grote klusjes zoals het aanplanten van bomen, het gereed maken van weides, het onderhouden en verbouwen van de dierverblijven, het snoeien van de (fruit)bomen en nog veel meer. Meehelpen in de vorm van een donatie is natuurlijk ook van harte welkom. Zo kunnen wij weer investeren in groen, het onderhoud, de materialen en nog veel meer.

 

Wanneer je het leuk vindt om ons zo af en toe fysiek komen helpen, zorgen wij die dag voor koffie, thee, wat lekker en een maaltijd. Daarnaast ontvang je voor je goede inzet een waardebon die je mag gebruiken in onze webshop en/of slagerij-winkeltje.

Lijkt het je leuk om samen met andere ‘buren’ mee te werken aan een groene wereld waar jij op langer termijn ook van kan profiteren? Lijkt het je leuk om samen met ons de ideale permacultuur moestuin op te zetten en te onderhouden? Of vind je het gewoon fijn om gelijkgestemden te ontmoeten en ben je op zoek naar verbinding? Wees welkom en sluit je aan!

Stuur ons hiervoor een mailtje en wij zien je graag je op onze klus- en werkdagen samen met de andere ‘buren’!

Warme groene groet,
Paul en Melissa